eAnatomi

Byten och returer


Våra varor förvaras och skickas från vårt lager i Glostrup. Adressen är: 

Att.: eAnatomi
Naverland 33
2600 Glostrup
Danmark

Alla varor som ska returneras, ska skickas tillbaka till denna adress. Som kund har du tre olika möjligheter: 

1. Du kan personligen lämna varorna på adressen måndag till fredag inom normala arbetstider. 

2. Du kan skicka varorna till adressen. Gärna med ett försändelse-id om varorna inte kommer fram som de ska.  

3. Du kan köpa ett returporto från oss. Du kan själv skriva ut det och sätta fast det på paketet. Det kostar 72 SEK och dras från det belopp som du får i retur när varorna du returnerar är tillbaka hos oss. Om du vill ha en länk till returporto, så skriv till oss och uppge ditt ordernummer så skickar vi ett till dig. 


Har du beställt något som du ångrar och vill ha något annat? 
Tyvärr har vi inte möjlighet för att byta varor på lagret direkt, då retur och köp är två olika processer när det gäller fakturering och betalning. Därför är det lättast att du gör en ny beställning och skickar efter det du önskar och returnerar det du vill skicka tillbaka via en av de två ovanstående möjligheterna. 

Är det fel på varan du har fått? 
1. Om skyddsplasten är skadad och skadorna har uppstått under frakten, ska Postnord ersätta dig för skadorna. Skicka gärna bilder på skadan till oss på eAnatomi, så att vi kan reklamera Postnord. Det är viktigt att vi får bilderna inom 24 timmar för att ersättningen ska kunna ges. 

2. Om det är ett fabriksfel eller om du har fått fel vara, så löser vi på eAnatomi problemen så fort som möjligt utan kostnad. Kontakta oss så fort som möjligt med ditt ordernummer.  

Frakt från SEK 52,-
14 dagars returrätt
Leverans
Kontakt