Är du en student? Nu kan du bli ambassadör för eAnatomi – läs mer här
eAnatomi

Anatomiska modeller

Välkommen till eAnatomis stora sortiment av anatomiska modeller. Oavsett vad du är på jakt efter så kan du hitta allt här. Har du något i tanken som du mot förmodan inte hittar här på hemsidan? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det du söker! 

För att göra anatomiundervisning och inlärning mer levande är det än väldigt bra ide at använda anatomiska modeller. Ofta tar undervisningen utgångspunkt i textböcker som suppleras med till exempel en powerpointpresentation. Även om detta är en bra undervisningsmetod, är det få saker som inspirerar och underlättar så mycket som att ha fysiska anatomimodeller i händerna. Med en anatomisk modell kan elever se och känna på de strukturer och organ som undervisningen handlar om. Alla deras sinnen blir aktiverade och dessutom underlättar modellerna deras 3D-förståelse för anatomin, något som många studenter ofta kämpar med. 

Ta till exempel klassisk undervisning om hjärtat, där bilder och böcker ofta inte räcker till för att visualisera den faktiska tredimensionella strukturen med alla klaffar, kärl och kaviteter som fort blir väldigt svåra att överblicka. Med en anatomisk hjärtmodell som SL30 blir förståelsen för hjärtats anatomi lättare. Eleven får möjlighet att själv vrida och vända och känna på hjärtat tills förståelsen sitter. Läs mer om fördelarna med de anatomiska modellerna från eAnatomi under respsktive kategori. 

Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Snabb leverans
Kontakt