Är du en student? Nu kan du bli ambassadör för eAnatomi – läs mer här
eAnatomi

För studenter

Nu har du chansen att representera eAnatomi på din skola och bli din skolas egen anatomi-pusher!


eAnatomi säljer utvalda produkter som riktar sig till anatomistudenter. För att göra pris och leveranstid så attraktiva som möjligt söker vi ambassadörer på landets alla skolor där anatomi undervisas, inklusive t.ex. medicin, sjukgymnastik, massage, arbetsterapi mm.


Jobbet är enkelt; hålla ett litet lager av våra mest populära föremål och marknadsföra och distribuera direkt till dina medstudenter. Du får betalt för varje produkt du säljer och blir samtidigt vår officiella ambassadör på din skola. Det betyder att vi hänvisar direkt till dig för köp av våra mest populära produkter.


Vad är fördelen?


För dig som ambassadör blir du honom/henne med tillgång till billiga och fantastiska anatomiska produkter från eAnatomi. Alla på din skola behöver veta att du är personen att gå till. Du får provision på all försäljning du genererar. Du får gratis produkter för eget bruk. Det finns ingen risk förknippad med rollen; du får betalning från kunder; du betalar oss för affischerna /  produkterna  och behåller provisionen. Vi tycker att det är ganska häftigt att vara en anatomi-pusher!


För dina studiekamrater får de mycket bättre priser vid köp av dig som ambassadör, de sparar på frakten och de får varorna direkt. De får en lokal anatomi-pusher att gå till istället för att beställa online. Dessutom sparar de miljön från mycket transport och förpackningsförbrukning.


Ansök nu!

Om du är vår nya ambassadör, skriv till oss med ditt namn, år, skola och studieområde så får vi reda på det praktiska!

Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Snabb leverans
Kontakt