eAnatomi
[]

Kraniemodeller

Letar du efter ett kranium som kan delas, ett kranium med minsta lilla detalj inkluderad, eller en modell till teater, så har du hittat rätt. eAnatomi har en stor samling av kraniemodeller till olika pris och med olika detaljnivåer och färg.  

När valet står mellan två olika kraniemodeller, är det bra att veta vad de olika modellerna har att erbjuda. De flesta kraniemodellerna används i undervisningssyfte, till exempel säljer vi kraniemodeller till studenter och undervisare inom fysioterapi, osteopati, medicin och mycket annat. Vi får ofta frågor om vilken kraniemodell som är bäst, och sådana frågor kan få flera svar. Därför har vi många olika kranier att välja mellan, så du som kund kan hitta den modell som du letar efter.

Beroende på vad syftet med kraniet är, är kraven på kvaliteten och detaljnivån väldigt olika. Skal ett kranium användas i anatomiundervisning vill vi rekommendera ett av de lite dyrare men därmed också mycket mer detaljerade kranier vi säljer, och ska det användas i konstnärliga syften kan det gå lika bra med ett billigare. Vi har med all säkerhet något för dig.  

Frakt från SEK 52,-
14 dagars returrätt
Leverans
Kontakt