eAnatomi

Rörelseapparaten

Under denna kategorin har vi samlat våra anatomimodeller som har med rörelseapparaten att göra. Här hittar du bland annat anatomiska modeller av leder, skelett och ryggrad. Att ha med dessa i undervisningen gör inlärningen både lättare och mer spännande! 

Rörelseapparatens anatomi är ett grundläggande område, som alla som har med människokroppen att göra någon gång kommer i kontakt med. I undervisning om kroppens rörelseapparat ingår läran om kroppens ben, leder, muskler, bindväv och deras inbördes relation. Det är ett fascinerande system och det är helt förståeligt att människor ofta blir imponerade över hur komplex och genomtänkt vår kropp är.

Att lära namnen på alla ben, leder och muskler samt deras relation till varandra är en tuff uppgift. Därför är det viktigt att skapa de bästa förutsättningarna för att så snabbt och lätt som möjligt kunna lära så mycket som möjligt. Inlärningen underlättas väldigt ofta med fysiska redskap – ska man lära sig om skelettet, är ett plastskelett oumbärligt att ha att titta på i undervisningen. Vi har många modeller i olika prisklass och kvalitet och det finns något för alla. Är det skelett man letar efter kan vi rekommendera vår modell från  i naturlig storlek från 3B Scientific, eller ett av våra miniskelett, SL70. Är det andra delar av kroppens rörelseapparat du är ute efter har vi allt från muskel- till ben- till ledmodeller. Låt dig inspireras! 

Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Snabb leverans
Kontakt