eAnatomi
[#<CategoryBanner id: 2, photo_data: nil, category_id: 109, position: 2, imgix_photo_data: {"id"=>"da52a08a/rygsojlemodeller.jpg", "storage"=>"imgix_store", "metadata"=>{"filename"=>"banner wide.jpg", "size"=>1031992, "mime_type"=>"image/jpeg"}}, created_at: "2020-10-17 05:44:35", updated_at: "2020-10-17 05:44:35">]

Ryggradsmodeller

Columna, dry spine, ryggradsmodell. Våra ryggrader har många namn och du hittar vårt stora urval av ryggradsmodeller här. För att nämna något har vi kompletta ryggrader med bäcken och nerver, modeller med prolapser samt delar av ryggraden som till exempel atlas och axis från SOMSO modelle.  

eAnatomi erbjuder många olika ryggradsmodeller, alla med olika fördelar. Att döma av bilderna kan ryggradsmodellerna likna varandra mycket, men det finns alltid skillnader som kan göra en modell bättre för dig än en annan. Till exempel har vi två miniatyrryggradsmodeller, som båda är väldigt fina, men som är mycket mindre än de modellerna som är tillverkad i naturlig storlek. De små ryggradsmodellerna är dock lätthanterliga, lätta att ta med sig och tar inte lika mycket plats. 

En bra ryggradsmodell är en modell som kan användas till demonstrationer av olika ryggställningar som till exempel lordos, skolios och kyfos samt hur de olika ryggkotorna interagerar i olika ställningar. En billigare ryggradsmodell kan göra allt detta, men kvaliteten är inte lika exklusiv och hållbarheten blir därefter. Vad man än ska köpa handlar det ju ofta om att kompromissa mellan kvalitet och pris. 

eAnatomi har hittat några riktigt bra mellanvägar och vi kan erbjuda billiga produkter med bra kvalitet. eAnatomi har i många år sålt anatomiska ryggradsmodeller och känner till i stort sett alla modeller på marknaden. Vårt nuvarande sortiment har vi satt samman efter vad vi anser är det mest intressanta som finns både i förhållande till kvalitet och pris. Vi har dels våra egentillverkade modeller, där priset är attraktivt och kvaliteten mycket bra. Dessutom säljer vi ryggradsmodeller som är extremt detaljerade, med till exempel markerade muskelhäften och ursprung. Vårt mål är att ha någonting till alla, men utan att förvirra med ett allt för stort utbud. Kontakta oss om det är något du inte hittar eller om du behöver tips! 


Frakt från SEK 52,-
14 dagars returrätt
Leverans
Kontakt