eAnatomi
[]

Skelettmodeller

Här har vi samlat våra anatomiska skelettmodeller. Det finns skelett i många olika kvaliteter och prisklasser med och utan muskler och ledband. Vi har skelett med rörlig ryggrad, genomskinliga ben och mycket mer. Läs mer om rekommendationer och hitta svar på dina frågor om skelett nederst på sidan.  

Anatomiska skelettmodeller har länge varit en oumbärlig del av anatomiundervisningen på skolor på alla nivåer. Plastskelett tillför en ny dimension i undervisningen, oavsett nivå. Skeletten gör det möjligt för eleverna att se varje litet ben och struktur och deras relation till varandra i 3D, något som böcker och powerpointpresentationer aldrig kan uppnå. Detta ökar både nyfikenheten och inlärningen hos eleverna. 

Vi har skelett i olika prisklasser och kvalitet och har därför något för alla. Vill man ha skelett till ett lägre pris har vi det, och söker man absolut bästa kvaliteten på marknaden är våra modeller från SOMSO optimala. Vi kan dessutom rekommendera vår fina skelettmodell från Altay Scientific, där benytorna är fint och detaljerat tillverkade, eller vår mer avancerade skelettmodell med bland annat ryggmärgsnerver, ledband och musklernas fäste och ursprung. Om det är svårt att förvara ett stort skelett hemma finns vår populära skelettmodell på 85cm som trots sin lilla storlek nästan kan användas som ett normalstort skelett. Du kan alltid hitta en skelettmodell som passar dig här på eAnatomi. 

Frakt från SEK 52,-
14 dagars returrätt
Leverans
Kontakt