eAnatomi

eAnatomi_Location_12_030610.jpg

Om eAnatomi  


Professionalism och entusiasm från vår sida ger trygghet för kunden

eAnatomi är storleverantör av anatomiska modeller och planscher i Danmark, Sverige och Norge. Verksamheten grundades år 2004 i Danmark av mig, Christian Birksø.

År 2015 blev eAnatomi, som det enda företag i Danmark, officiell distributör för 3B Scientific, en världskänd producent av anatomiska modeller, på grund av vår vilja att erbjuda god kundservice samt det faktum att eAnatomi säljer flest av deras produkter av alla företag i Danmark. Vi har dessutom samarbeten med många andra producenter. Resultatet av det är att vårt sortiment består av kvalitetsprodukter från hela världen. 

Egenproduktion av kvalitetsprodukter

Ett av eAnatomis mål är att producera nya innovativa anatomiska modeller med exceptionell kvalitet. Det är möjligt genom att vi har skapat en exklusiv utvecklingsavdelning - Birksø Anatomi, som uteslutande jobbar med produktion av anatomiska modeller och planscher. Vår egen utbildade personal samarbetar med specialister, undervisare och läkemedelsföretag för att utveckla nyskapande produkter som är relevanta för både studerande, läkare och även patienter. Läs mer om Birksø Anatomi på www.birksoe.com 

Kvalificerad rådgivning

Du är alltid välkommen. Vi erbjuder professionell kundrådgivning alla vardagar till alla. Vår kundservice kan kontaktas både via telefon och e-mail.

Bra att veta
eAnatomi har ingen fysisk butik. Däremot har vi många lagervaror som vi förvarar på vårt toppmoderna lager i Glostrup i Danmark. Vissa varor skickas också till oss direkt från våra leverantörer och vidare ut till våra kunder. Leveranstiden för lagervaror är 2-4 dagar till Sverige. 

Tack för visat intresse och välkommen till eAnatomi! 

Vänliga hälsningar,     

Christian Birksø            
Ägare av eAnatomi

Frakt från SEK 52,-
14 dagars returrätt
Leverans
Kontakt