Är du en student? Nu kan du bli ambassadör för eAnatomi – läs mer här
eAnatomi
Anatomi affisch om fotens muskler

Anatomi affisch om fotens muskler

Artikelnummer: KLINIK12-SE
Kontakta oss för leveranstid
50 x 70 cm
SEK 525,00
Inkl. moms
(SEK 420,00 Exkl. moms)

Anatomi affisch som behandlar fotens muskler. Affischen innehåller illustrationer av musklerna i fotens enda lager samt rygg och relaterade ligament och senor. Musklerna i foten är grupperade, numrerade och namngivna med svenska rubriker och rent latin i en enkel och överskådlig listvy med hänsyn till muskelloger och muskellager.


Illustrationerna inkluderar:

 - Fotens 1, 2, 3 och 4 lager i fotsulan

- Ryggsidan av foten (baksidan av foten)

- Vidare illustreras ligamenten på liknande sätt. plantarblad, lig. plantar lik. calcaneonaviculare och muskelsenorna från m. tibialis anterior och m. peroneus longus.


Musklerna i foten är grupperade i namnlistan, så det är lätt att orientera sig och bilda sig en överblick. I den övergripande namnlistan är musklerna indelade efter sina loger, t.ex. stortåns loge, som omfattar m. abductor hallucis, m. flexor hallucis brevis, m. adductor hallucis. I namnlistorna ovanför illustrationerna nämns musklerna i förhållande till det lager de tillhör.


Sammantaget ger affischen en pedagogisk överblick både visuellt och textmässigt, vilket gör det enkelt och intuitivt att se och repetera musklerna i foten.


Affischen levereras i formatet 50x70 cm i kvalitetstryck.

Ram ingår ej.

Vill du ha ett annat format? Kontakta för att höra mer om möjligheterna.


UPPMÄRKSAMHET! Den här affischen är en del av vår helt nya serie, som vi kallar "klinikaffischer". Innehållet i serien är baserat på vår allomfattande och briljanta muskelaffisch EA5 och bygger på de individuella muskelgrupperna härifrån, både visuellt och textmässigt. Våra klinikaffischer är designade med estetik och enkelhet i åtanke. Med en ren och lugn design kan klinikaffischerna användas i många sammanhang, dels som ett läromedel samt en del av en professionell och stilren inredning.

Leverans 1-3 dagar
Frakt från SEK 70,-
14 dagars returrätt
Betala med kreditkort, EAN-nummer, faktura*
SSL-kryptering för trygghet och säkerhet online

Liknande produkter

Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Snabb leverans
Kontakt