eAnatomi
Hallux valgus fotmodell

Hallux valgus fotmodell

Artikelnummer: NS 5
Kontakta oss för leveranstid
SEK 2500,00
Inkl. moms
(SEK 2000,00 Exkl. moms)

Letar du efter en modell som visar de anatomiska förändringarna som uppstår vid hallux valgus (snedställd stortå) är denna modell vår absolut bästa kandidat. 

 

Modellen är utvecklad i samarbete med Dr. Urs Schneider och tillverkad i SOMSO-plast av producenten som är världskända för att göra produkter i toppkvalitet. Den är tillverkad i naturlig storlek, väger 0,43 kg och dimensionen är 10 x 25 x 13 cm (längd x bredd x höjd). 

Anatomisk sett illustreras viktiga vävnader såsom ben, ledband, muskler, senor och hud. Dessutom ses den patologiska anatomi som är karakteristisk vid hallux valgus, vilket omfattar bland annat abduktion av det 1:a mellanfotsbenet, adduktion och pronation av den 1:a tåns grundfalang. Modellen ger också möjlighet för förståelse av hur musklerna drar och innebörden av detta. 

Rörelsemässigt är modellen inte flexibel och kan således inte användas till att demonstrera rörelser i fotens leder.

Kliniskt sett är denna modell perfekt till förståelse av de anatomiska förändringar som sker vid hallux valgus. Eftersom modellen illustrerar många typer av vävnader kan den också användas till förståelse av många andra sjukdomstillstånd i foten. 

Leverans 1-3 dagar
Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Betala med kreditkort, EAN-nummer, faktura*
SSL-kryptering för trygghet och säkerhet online

Liknande produkter

Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Snabb leverans
Kontakt