Är du en student? Nu kan du bli ambassadör för eAnatomi – läs mer här
eAnatomi
Laminerad engelska 70x100 cm

Muskelplansch på engelska eller tyska & latin

Artikelnummer: CH04L
Varianter
70x100 cm
SEK 525,00
Inkl. moms
(SEK 420,00 Exkl. moms)

Denna varianten är laminerad på båda sidorna och är därför både slitstark och vattenfast. Whiteboardpennor kan användas på planschen. Den levereras med påmonterade svarta metallister på den övre och nedre kanten samt ett hål överst som gör att den kan hängas upp lätt och snabbt.


Texten vid de anatomiska strukturerna är på engelska. Som exempel skrivs m. deltoideus som ”deltoid m.” på denna planschen. 


Som beskrivet vid de andra varianterna av planschen ger denna klassiska muskelplansch ger en snabb och lätt överblick över de viktigaste skelettmusklerna. Den illustrerar kroppens muskler framifrån och bakifrån på en manlig figur. Ytliga muskler ses på figurens högra sida och djupare muskler ses på vänstersidan. Dessutom ses illustrationer av fotens och handens muskler.


Tack vare de överskådliga illustrationerna hänger denna plansch i många behandlingsrum och massagekliniker. 


OBS: Vid en kritisk genomgång av muskelplanschen har vi inte kunnat hitta m. obturatorius externus bland höftens små utåtrotatorer. Sett i ljuset av att det är så få illustrationer på planschen tror vi att det inte har varit möjligt att illustrera den. 

Leverans 1-3 dagar
Frakt från SEK 70,-
14 dagars returrätt
Betala med kreditkort, EAN-nummer, faktura*
SSL-kryptering för trygghet och säkerhet online

Liknande produkter

Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Snabb leverans
Kontakt