Är du en student? Nu kan du bli ambassadör för eAnatomi – läs mer här
eAnatomi
Stor anatomiaffisch av muskelsystemet sett bakifrån

Stor anatomiaffisch av muskelsystemet sett bakifrån

Artikelnummer: KLINIK27-BACK
Kontakta oss för leveranstid
80x200 cm
SEK 1190,00
Inkl. moms
(SEK 952,00 Exkl. moms)

Gigantisk anatomi-affisch som fokuserar på en visuell och estetisk presentation av muskelsystemet i sin helhet. Affischen innehåller en enda stor och detaljerad illustration av muskelsystemet sett framifrån (framifrån). Till skillnad från de flesta titlar i den kliniska serien är denna affisch utan nomenklatur.


Illustrationen inkluderar:

- Muskelsystemet sett bakifrån, med djupa och ytliga muskler på varje sida.


Affischen ingår i serien Anatomic-Aesthetics (tm) affischer, designade med fokus på en estetisk och visuell presentation av musklerna med idén "less is more". Illustrationerna är mycket detaljerade och innehåller både djupa och ytliga muskellager som de stora sätesmusklerna Gluteus maximus och medius och de små rotatormusklerna som Piriformis med flera.

  

Affischen levereras rullad i formatet 80x200 cm tryckt på kvalitetspapper.


Ram ingår ej.


Den här affischen är en del av vår helt nya serie, som vi kallar "kliniska posters". Innehållet i serien är baserat på våra allomfattande och briljanta muskel- och skelettaffischer EA5 och EA1 och fokuserar på de enskilda muskelgrupperna och benen härifrån, både visuellt och textuellt. Våra kliniska affischer är designade med estetik och enkelhet i åtanke. Med en ren och lugn design kan de kliniska affischerna användas i många sammanhang, dels som ett läromedel samt en del av en professionell och stilren inredning.

Leverans 1-3 dagar
Frakt från SEK 70,-
14 dagars returrätt
Betala med kreditkort, EAN-nummer, faktura*
SSL-kryptering för trygghet och säkerhet online

Liknande produkter

Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Snabb leverans
Kontakt