eAnatomi
KundserviceInformationGavekort
Följ oss i sociala medier
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
+45 2991 9911

eAnatomi_Location_12_030820 (1).jpg


Specialutvecklade produkter


Vill du marknadsföra till kunder inom den medicinska sektorn har du kommit helt rätt!  

Anatomiska modeller är perfekta att använda som reklam för dig som vill marknadsföra dig inom den medicinska världen. eAnatomi erbjuder många olika produkter som kan användas i marknadsföringssyfte, till exempel modeller av hjärtan och andra specifika organ, anatomiska planscher och annat. 

Existerande produkter 

Vi på eAnatomi kan leverera befintliga anatomiska modeller eller affischer med till exempel företagets logotyp, produktnamn eller informationstext. Vi har lång erfarenhet av att hitta billiga och för ändamålet passande modeller och vi jobbar hela tiden för att du som kund ska betala lägst möjliga pris. 

Unika specialproducerade modeller 

Vi erbjuder dock också tillverkning av specialmodeller helt efter dina önskemål - till exempel förstoringar av specifika strukturer eller modeller med särskilda anatomiska detaljer, till exempel modeller som visar olika patologiska tillstånd. Genom att beställa en specialtillverkad reklamprodukt slipper du riskera att mottagaren redan har en eller två likadana modeller på hyllan, bara med din konkurrents namn på. Dessutom får en produkt som är tillverkad helt efter dina önskemål. 

Tillverkningen av unika anatomiska modeller sker hos Birksø Anatomi (DK), en exklusiv utveklingsavdelning till eAnatomi, som uteslutande fokuserar på att tillverka modeller och planscher från grunden. Produkterna blir därför precis som du vill ha dem och dessutom är de helt unika. Vi har många kunder som har varit så nöjda att de har beställt en extra produktion av deras unika varor. Vi har tillverkat allt ifrån exponeringsmaterial på mässor till reklamgåvor och resultatet har alltid varit positiva reaktioner från våra kunder. Läs mer på www.birksoe.com

Kontakta oss gärna så ger vi dig ett icke-bindande skräddarsytt erbjudande för just ditt företag. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Leverans 1-3 dagar
Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Betala med kreditkort, EAN-nummer, faktura*
SSL-kryptering för trygghet och säkerhet online
Kontakt
eAnatomi ApS
Naverland 33-35
2600 Glostrup
Danmark
CVR: DK40362517
Telefon: +45 2991 9911
Ägare: Christian Birksø