Vi är öppna och skickar ordrar som normalt
eAnatomi
KundserviceInformationGavekort
Följ oss i sociala medier
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
+45 2991 9911

Våra leverantörer 


SOMSO MODELLE

SOMSO MODELLE ses av sakkunniga världen över som ledande inom tillverkning av anatomiska modeller. Väljer du SOMSO är du därför garanterad den högsta kvaliteten på marknaden. Du kan alltid kontakta oss för att få en katalog, annars kan du hitta utvalda SOMSO-modeller under de respektive produktkategorierna. Vi lägger regelbundet till nya modeller på hemsidan, men om du inte hittar det du letar efter, så kontakta oss - om SOMSO har tillverkat en modell så kan vi också leverera den. 


3B Scientific

3B Scientific är ett modernt företag som tillverkar anatomiska modeller, planscher och redskap till många olika behandlingsformer såsom akupunktur, fysioterapi och annat. Det är 3B Scientifics moderna tillverkningsmetoder som gör det möjligt att sälja modeller med hög kvalitet till bra priser.

eAnatomi har samarbetat med 3B Scientific sedan företagets början och har en nära dialog med dem om utveckling av nya produkter. eAnatomi är dessutom det enda bolaget i norden som är ’officiell distributör och återförsäljare’ av 3B Scientifics produkter på grund av vårt goda samarbete.


Rüdiger Anatomie

Rüdiger Anatomie er ett mindre tyskt företag som tillverkar modeller av skelett, ben och kranier samt anatomiska planscher. Företaget har en del unika skelett i sitt sortiment som skiljer sig från andra producenter med små anatomiska detaljer. Till exempel kan man få en modell med en sned visdomstand eller ett snett hälben. Fabriken tillverkar allt i egna lokaler och ’hantverk’ kännetecknar deras produkter. Många av de anatomiska planscherna har en gammaldags vacker prägel som gör dem unika på marknaden.

Rüdiger Anatomie är eAnatomis allra första leverantör och vår historia går därför hela vägen tillbaka till 2004, när eAnatomi började sälja anatomiska modeller och planscher.


Laerdal Medical

Laerdal Medical är ett företag med nordiska rötter, som tillverkar HLR-dockor och simulatorer till medicinsk utbildning. eAnatomi har sålt dockor och simulatorer från Laerdal Medical i många år. Till exempel säljer vi de välkända ’Little Anne-dockorna’, ’Kelly-dockorna’ och annat till skolor och undervisare i hela Norden.

Egen import

eAnatomi har sedan firman startade år 2004 främst sålt anatomiska modeller och planscher. Skelett är en vara som vi alltid har haft speciellt detaljerad kunskap om. Därför har vi skapat en exklusiv utvecklingsavdelning - Birksø Anatomi, som uteslutande arbetar med att designa och producera skelett och andra anatomiska modeller. Vår exklusiva egenproduktion gör det möjligt för våra kunder att få riktigt fina produkter till riktigt bra priser. Vårt eget sortiment utvecklas hela tiden och målet är att optimera alla kategorier på vår hemsida med en modell som vi själva tillverkar. Läs mer om Birksø Anatomi på www.birksoe.com

Andra tillverkare

eAnatomi har sedan vi startade fått kontakt med många olika leverantörer och efter de många år som vi har funnits på marknaden känner vi till alla företag som tillverkar varor inom vår kategori. Vi väljer noga ut vilka varor vi ska sälja på vår hemsida för att göra valet så lätt som möjligt för kunden. Dock har vi möjlighet att leverera fler produkter än de vi visar på hemsidan. Har du en produkt som du inte hittar på vår hemsida är därför sannolikheten stor för att vi kan få tag i den utan problem. Då är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Leverans 1-3 dagar
Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Betala med kreditkort, EAN-nummer, faktura*
SSL-kryptering för trygghet och säkerhet online
Kontakt
eAnatomi ApS
Naverland 33-35
2600 Glostrup
Danmark
CVR: DK40362517
Telefon: +45 2991 9911
Ägare: Christian Birksø