eAnatomi

Villkor


Grundläggande information om företaget eAnatomi:
 

eAnatomi ApS
Naverland 33-35
2600 Glostrup
Danmark

Org.nr. / CVR nr: DK 40 36 25 17
 
Bankuppgifter:
Danske Bank A/S
Bankgiro: 5083-9448

IBAN: SE7312000000012200153279 
BIC/SWIFT: DABASESX

 
Priser
Alla priser på www.eAnatomi.se anges i Svenska Kronor (SEK) inkl. 25% moms.
 
Betalning:
För privatkunder sker betalningen via hemsidan med kredit- eller betalningskort. Betalningen sker innan leverans av varor om inte annat avtalats.
 
Näringsidkare med kreditavtal och offentliga institutioner har möjlighet att betala via faktura med 14 dagars kredit om inte annat avtalats. Ring om du har några frågor.
 
Utebliven betalning:
Vid överskridning av överenskommen förfallodag påläggs månatlig ränta på 1,5% från förfallodagen samt 100 kr i förseningsavgift per kravbrev. Vid utebliven betalning efter andra påminnelsen skickas ärendet till inkasso, där alla kostnader betalas av kunden.
 
Leverans
Efter mottagen beställning och betalning levereras de beställda varorna i allmänhet inom 2-4 dagar. Om produkten inte är på lager tar det längre tid. Om så är fallet kommer kunden att informeras om detta så snart som möjligt efter mottagen beställning. 
 
Fraktkostnader
Fraktkostnader betalas av kunden om inte annat anges.
 
Ångerrätt
Köpet kan ångras om varan inom 14 dagar efter leverans returneras intakt och i originalförpackning, se lagstiftning om distansköp. Observera att planscher och andra produkter med skyddslplast inte kan returneras om skyddsplasten är öppnad. Returen betalas av kunden om inte annat anges. Kontakta oss alltid innan du returnerar en vara.
 
Reklamation
Reklamationer ska anmälas till eAnatomi inom 14 dagar efter mottagen beställning.
 
Garanti
Det ingår minst 2 års garanti från fakturadatum. Garantin omfattar alla tillverknings-och materialfel. Garantin gäller inte om felet beror på felaktig användning eller slitage. Garantin löper från det ursprungliga inköpsdatumet, även om en produkt har ersatts eller reparerats.
 
Köparen betalar själv frakten vid byte eller garantireparationer. Om det är fel på en vara som omfattas av garantin kommer vi skicka tillbaka varan reparerad, eller leverera en ny vara, fraktfritt.
 
För byte eller garantireparation ska en kopia av originalfakturan bifogas, annars är garantin inte giltig och varan kommer att returneras med postförskott. Om kostnader för returen inte betalas, förbehåller vi oss rätten att 14 dagar efter avsändande  låta äganderätten övergå till eAnatomi. 
 
Policy omkring personuppgifter
Personlig information, till exempel adresser, e-postadresser och telefonnummer som skickas till eAnatomi behandlas konfidentiellt och lämnas inte ut till någon tredje part.
 
Särskilda villkor
Vid individuellt utformade erbjudanden kan det förekomma särskilda villkor, vilket kunden blir informerad om  innan slutlig beställning.
 
Skyddande av innehåll och varumärken på eAnatomi.dk, eAnatomi.se og eAnatomi.com
All användning av bilder, text och filer på eAnatomi utan tillstånd är strängt förbjudet och kommer att ligga till grund för åtal.
 
"eAnatomi"- namnet och eAnatomi logotypen är registrerade och skyddade varumärken. Kopiering är strängt förbjudet och missbruk kommer att beivras.
 
Avvikelse från de allmänna villkoren för handeln kan endast ske efter tillstånd från eAnatomi.

eAnatomi reserverar sig för tryckfel, prisjusteringar, ändringar i produktspecifikationer, tekniska fel i internetbutiken samt utsålda produkter.

Frakt från SEK 52,-
14 dagars returrätt
Leverans
Kontakt