eAnatomi
[#<PageBanner id: 5, photo_data: nil, page_id: 30, position: 5, imgix_photo_data: {"id"=>"c74c153e/handelsbetingelser.jpg", "storage"=>"imgix_store", "metadata"=>{"filename"=>"eAnatomi_Location_12_031010.jpg", "size"=>230424, "mime_type"=>"image/jpeg"}}, created_at: "2020-09-16 20:05:35", updated_at: "2020-09-16 20:05:36">]

Villkor

Grundläggande information om företaget eAnatomi:

eAnatomi ApS
Naverland 33-35
2600 Glostrup
Danmark

Org.nr. / CVR nr: DK 40 36 25 17

Bankuppgifter:
Danske Bank A/S
Bankgiro: 5083-9448
IBAN: SE7312000000012200153279
BIC/SWIFT: DABASESX

Priser
Alla priser på www.eAnatomi.se anges i Svenska Kronor (SEK) inkl. 25% moms.

Betalning
För privatkunder sker betalningen via hemsidan med kredit- eller betalningskort. Betalningen sker innan leverans av varor om inte annat avtalats.

Näringsidkare med kreditavtal och offentliga institutioner har möjlighet att betala via faktura med 14 dagars kredit om inte annat avtalats. Ring om du har några frågor.

Utebliven betalning:
Vid överskridning av överenskommen förfallodag påläggs månatlig ränta på 1,5% från förfallodagen samt 100 kr i förseningsavgift per kravbrev. Vid utebliven betalning efter andra påminnelsen skickas ärendet till inkasso, där alla kostnader betalas av kunden.

Leverans
Efter mottagen beställning och betalning levereras de beställda varorna i allmänhet inom 2-4 dagar. Om produkten inte är på lager tar det längre tid. Om så är fallet kommer kunden att informeras om detta så snart som möjligt efter mottagen beställning. 

Fraktkostnader Fraktkostnader betalas av kunden om inte annat anges.


Ångerrätt
Köpet kan ångras om varan inom 14 dagar efter leverans returneras intakt och i originalförpackning, se lagstiftning om distansköp. Observera att planscher och andra produkter med skyddslplast inte kan returneras om skyddsplasten är öppnad. Returen betalas av kunden om inte annat anges. Kontakta oss alltid innan du returnerar en vara.

Reklamation Reklamationer ska anmälas till eAnatomi inom 14 dagar efter mottagen beställning.

Garanti
Det ingår minst 2 års garanti från fakturadatum. Garantin omfattar alla tillverknings-och materialfel. Garantin gäller inte om felet beror på felaktig användning eller slitage. Garantin löper från det ursprungliga inköpsdatumet, även om en produkt har ersatts eller reparerats.

Köparen betalar själv frakten vid byte eller garantireparationer. Om det är fel på en vara som omfattas av garantin kommer vi skicka tillbaka varan reparerad, eller leverera en ny vara, fraktfritt.

För byte eller garantireparation ska en kopia av originalfakturan bifogas, annars är garantin inte giltig och varan kommer att returneras med postförskott. Om kostnader för returen inte betalas, förbehåller vi oss rätten att 14 dagar efter avsändande  låta äganderätten övergå till eAnatomi. 

Policy omkring personuppgifter
Se separat sektion
Särskilda villkor
Vid individuellt utformade erbjudanden kan det förekomma särskilda villkor, vilket kunden blir informerad om  innan slutlig beställning.

Skyddande av innehåll och varumärken på eAnatomi.dk, eAnatomi.se og eAnatomi.com
All användning av bilder, text och filer på eAnatomi utan tillstånd är strängt förbjudet och kommer att ligga till grund för åtal.

"eAnatomi"- namnet och eAnatomi logotypen är registrerade och skyddade varumärken. Kopiering är strängt förbjudet och missbruk kommer att beivras.

Avvikelse från de allmänna villkoren för handeln kan endast ske efter tillstånd från eAnatomi.
Persondatapolitik hos eAnatomi

Vi samlar bara in personuppgifter i fall där det borde vara relevant för oss, och vi samlar bara in personuppgifter om det är relevant för din aktivitet på eAnatomi.

När vi samlar in, behandlar och använder dina personuppgifter följer vi alltid alla relevanta rättsliga bestämmelser.

Vi lagrar bara dina personuppgifter så länge vi antingen är föremål för en laglig skyldighet att göra det eller så länge det är relevant för det syfte för vilket de samlades in.

Information vi samlar in:
Om du vill köpa och ta emot en produkt eller tjänst från oss, måste vi samla in vissa personuppgifter för att slutföra transaktionen och kunna erbjuda dig våra tjänster. Vi kan använda cookies för att hålla reda på innehållet i din kundvagn medan du använder vår webbshop.

Vi kan få information som namn, e-postadress, postadress, leveransadress (om det varierar från postadress), telefonnummer och betalningsinformation.

eAnatomi samlar in och behandlar dina personuppgifter när du gör följande:

- Besök vår hemsida

- Slutför ett köp av våra produkter

- Skapar ett konto

- Granska vår webbplats

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

- Skickar oss frågor, klagomål eller feedback

Den registeransvarige
Den registeransvarige för insamling, bearbetning och användning av din personliga information på
www.eanatomi.dk är eAnatomi ApS, Naverland 33, cvr nr DK ​​40362517

Grund för behandling och syfte
Vi samlar in din allmänna kontaktinformation såsom namn och adress för att leverera den produkt eller tjänst som du har köpt från oss. Vi samlar in din e-postadress för att skicka en orderbekräftelse och en leveransbekräftelse.

När du betalar för din produkt eller tjänst samlar vi in ​​ditt namn, kortdata och IP-adress. Informationen som samlas in i samband med betalningstransaktionen används och lagras endast för betalningsavräkning och fullgörande av ingått avtal. När betalningarna är slutförda kommer vissa av dina uppgifter att skickas till Quickpay, inklusive information som är nödvändig för att slutföra eller stödja betalningen, såsom det totala köpebeloppet och faktureringsinformationen.

Om du har gett oss ditt samtycke under registreringsprocessen eller på vår webbplats använder vi din e-postadress för att skicka ut ett nyhetsbrev. Du kan när som helst registrera dig för och avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Alla nyhetsbrev innehåller också en länk för att avsluta prenumerationen. Om behandlingen av personuppgifter baseras på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla samtycket.

Om du inte vill tillhandahålla de personuppgifter som krävs för att genomföra ett köp av en produkt kommer du tyvärr inte att kunna köpa produkter från oss på vår webbplats.

Din information (utom din e-postadress om du har samtyckt till behandlingen av den i syfte att ta emot erbjudanden) kommer att raderas [12 månader / 1 år] efter att du har mottagit din artikel eller tjänst.

Andra mottagare av personlig information
Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part och vi överför inte dina personuppgifter till tredjeländer.

Om du väljer att granska vår webbplats kommer ditt namn och din e-postadress att överföras till Googles granskningssida.

Vi har vår webbplats på heroku.com och betalningssystem via Bambora, som fungerar som vår databehandlare. Alla personuppgifter som du tillhandahåller på vår webbplats lagras i heroku.coms datacenter.

Vi använder externa företag som leverantörer för att leverera våra tjänster på bästa möjliga sätt. Dessa externa leverantörer är databehandlare och behandlar i vissa fall personuppgifter i samband med deras tillhandahållande av tjänster till oss. Våra databehandlare behandlar endast personuppgifter i enlighet med våra instruktioner och i enlighet med de lagliga kraven för databehandlare.

Vi har ingått databehandlaravtal med våra databehandlare, vilket är vår garanti för att de följer tillämpliga regler för skydd av dina personuppgifter.

Dina rättigheter
Som registrerad har du ett antal rättigheter som vi alltid måste säkerställa att vi uppfyller. Du har rätt att begära oss följande:
• För att komma åt och få dina personuppgifter korrigerade / ändrade
• Att ta bort personuppgifter

Dessutom har du rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter och du har rätt att lämna in ett klagomål till en dataskyddsmyndighet.

Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter eller att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter kan du också skicka en begäran om detta till vår e-postadress [email protected].

Frakt från SEK 66,-
14 dagars returrätt
Snabb leverans
Kontakt